Træningsprogram for kvinder - Kom i form nu!

Træningsprogram for kvinder, som fokuserer på bagdel, ben og flad mave. Følg med her:Er du klar til sommer? Har du nået dine mål i forhold til træning? Hvis ikke, så følg med her:


Vi giver dig her en komplet guide til et godt træningsprogram, som du kan træne flere gange om ugen. Du kan træne alle øvelser hjemmefra, så du ikke behøver tage ned i fitnesscenteret. Vi linker også til det fitnessudstyr, du kan bruge til at udføre øvelserne.

Hvad er det vigtigste for mange kvinder at træne?


De fleste kvinder er særligt glade for styrketræningsøvelser som toner en flot og symmetrisk krop. Især styrkeøvelser for baller, ben og mave er populært, så her får du en guide til hvordan du kan få den gudindekrop du altid har drøm om!


Træningsporgram for kvinder:


Træningsøvelse 1 for ben og baller: SQUAT


Til squat skal du bruge en vægtstang som også er let at opbevare derhjemme samt evt. nogle vægtskiver.

Fremgangsmåde:
Hold vægtstangen på din nakke i oprejst position. Gå så ned i en squat position med benene og fokuser på ikke at lade dine knæ komme for langt frem.


Spænd i ballerne, når du står op med vægtstangen.


Herudover er det vigtigt ikke at udøve øvelsen for hurtigt, så man ikke få noget ud af bevægelserne. Fokuser på at bevæge dig langsomt ned, når du går ned i en squat position.


Hvor mange set skal man køre?


Tag 4 set af 15 - 20 gentagelser.


Efter dit sidste sæt skal du lave et superset af jumping squats af 40 gentagelser. Træningsøvelse 2 for flad mave: STRAIGHT ARM SIT


Til denne øvelse skal du bruge en kettlebell - du kan med fordel benytte én af vores helt billige kettlebells i plastik! De er fine til denne øvelse!


Fremgangsmåde: 
Sæt dig på en træningsmåtte. Hold din kettlebell i en strakt arm over hovedet. Øvelsen går så ud på, at du lægger dig ned på ryggen imens du fortsat holder din kettlebell over hovedet i en strakt arm. Rejs dig herefter op med overkroppen igen.


Hvor mange set skal jeg tage?


Tag 3 set af 20 - 30 gentagelser. Benyt en kettlebell  med lav vægt.

Efter din sidste gentagelse af denne maveøvelse, skal du lave planken i så mange sekunder, som du kan. Det er en god øvelse til flad mave.Træningsøvelse 2 for hele overkroppen og maven: ARMBØJNINGER + KNEE KICKS 


Du kan enten lave den med knæene på jorden eller med tåspidserne på jorden. Det er helt fint, hvis du vælger den lette metode her.


Denne øvelse er en kombination af armbøjninger og knee kicks. Armbøjninger er blevet kåret til den mest effektive kropsøvelse for træning af overkroppen.


Fremgangsmåde:
Hold hænderne på gulvet. Placer enten knæ eller fødder på gulvet også. Lav så mange armbøjninger som du kan.


Herefter holder du samme position, som næsten ligner planken, men med hænderne på jorden i strakte arme.


Spark så skiftevis med knæene op mod maven. Jo hurtigere desto bedre. 


Hvor mange knee kicks skal jeg lave i et set?


Lav minimum 10 knee kicks med hvert ben. Lav så mange som du kan. 


Hvor mange set skal jeg lave af armbøjninger + knee kicks?


Lav 3 set af omkring 5 - 20 armbøjninger og i alt 10 knee kicks.


Dette træningsprogram til kvinder fokuserer på de mest populære muskelgrupper. Herudover tilføjes en del funktionelle bevægelser, som sikrer en høj fedtforbrænding også.


Vi anbefaler at du benytter dette træningsprogram 2 gange om ugen. Herudover kan du kombinere træningsprogrammet med en dag, hvor du træner helt andre øvelser også.


Tip til din træning:
Husk at kosten er lige så vigtig som træningen. Hvis du spiser flere kalorier end du forbrænder, vil du aldrig tabe dig. Spis sundt og varieret. Du kan med fordel basere din kost på grøntsager, sund fedt, komplekse kulhydrater og lyst kød som fjerkræ og fisk.

Hurtig levering

På vores 3000m2 store lager, fører vi selv de fleste produkter og vi bestræber os på at afsende inden for 24 timer fra modtagelse af ordre.

>> Fragt og levering

Fuld returret

Nettofitness sælger kun gennemtestede kvalitetsprodukter, men skulle du ønske at returnere et produkt gøres det nemt ved at følge dette link:

>> Retur

Sikkerhed

Nettofitness er en velkonsolideret virksomhed som har været i branchen i mange år, hvilket giver dig som kunde sikkerhed for overholdelse af eventuelle garanti forpligtelser.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre eller til et produkt kan du let komme i kontakt med kundeservice.

>> Kontakt kundeservice

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere