Undergå skader på din skiferie

Så er det sæson for skiferier, men rigtig mange kommer hjem med overbelastningskader i led, knæ, mm. Se her hvordan du undgår skader på din skiferie:
Det vigtigste element er at huske at træne op til at stå på ski, og det kan du fx gøre med et billigt vippebræt som dette


Når man står på ski, som har man en konstant belastning af benene, da man holder balancen og bøjer benene i meget lang tid af gangen, hvilket faktisk er utrolig hårdt.


Med et vippebræt kan du stå i stuen og øve din balanceevne op til din skiferie. Det er vigtigt at vende knæene til konstant at skulle stå i skæve positioner, ellers kan man få skader meget hurtigt, og så er der ikke meget ved den skiferie.


Se udvalg af balancebræt og vipperæt her.Styrketræning op til din skiferie


Styrken i benene er altafgørende, hvis du skal have det optimale ud af din skiferie. Hvis dine ben ikke er trænet op til at stå på ski i så mange timer, så må du bukke under for muskelømheden.


Man behøver ikke træner op i flere måneder inden, men med en billig vægtstang på bare 20kg, kan man hver anden dag træne squat og lunges og på den måde gøre sig klar med træning i hjemmet.


Ide til nemt træningsprogram:


Benyt en vægtstang 20kg.


15 gentagelser squat 

15 gentagelser squat

15 gentagelser squat

25 gentagelser squat (med lav vægt)


50 walking lunges


Hvis du ikke har plads til at lave walking lunges, kan du eventuelt bare et skridt frem af gangen med hvert ben. Husk at fokuser på det ben, du træner frem med, når du udøver lunges. 


Hurtig levering

På vores 3000m2 store lager, fører vi selv de fleste produkter og vi bestræber os på at afsende inden for 24 timer fra modtagelse af ordre.

>> Fragt og levering

Fuld returret

Nettofitness sælger kun gennemtestede kvalitetsprodukter, men skulle du ønske at returnere et produkt gøres det nemt ved at følge dette link:

>> Retur

Sikkerhed

Nettofitness er en velkonsolideret virksomhed som har været i branchen i mange år, hvilket giver dig som kunde sikkerhed for overholdelse af eventuelle garanti forpligtelser.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre eller til et produkt kan du let komme i kontakt med kundeservice.

>> Kontakt kundeservice

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere